Spanje Emigratie

Tel: 0034 604 137 319

E-mail: [email protected]

Wie zijn wij?

Wij zijn Spanje Emigratie.

Spanje Emigratie is een bedrijf van de Glaser Group en reeds jaren actief met mensen helpen om te emigreren naar Spanje.

In 2017 ben ik samen met mijn vrouw, onze 3 jonge meiden en 4 viervoeters binnen korte tijd geëmigreerd van het Limburgse Brunssum naar het Zuid Spaanse Alhaurin el Grande. Hier in het zonnige zuiden hebben wij de rust, ruimte en manier van leven gevonden die wij in Nederland misten. Iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen redenen om naar Spanje te verhuizen. Voor ons was dat het zoeken naar een rustiger leven dat meer in balans was. Meer zon en de typisch Spaanse manier van leven waren hierin een belangrijke keuze om voor Andalusië te kiezen.

Met zijn vijven en onze trouwe viervoeters hebben wij onze plek gevonden in de provincie Malaga


Omgeven door groen en dieren wonen wij enkele minuten buiten het centrum van het dorp midden in de natuur. Vanuit onze tuin horen wij de vogels fluiten en de rivier kabbelen. De natuur, de omgeving en de manier van leven in Spanje heeft ervoor gezorgd dat wij ondertussen echt thuis zijn in Spanje.

Door de opgedane kennis tijdens onze emigratie, maar ook door de jarenlange ervaring in de Spaanse vastgoed sector hebben wij alle contacten en kennis om u persoonlijk te begeleiden. Tientallen mensen zijn u in de afgelopen jaren voor gegaan. Sommige hebben wij geholpen met alleen een NIE nummer en andere weer met een complete emigratie. 

Vanuit het meestal zonnige Andalusië wensen wij u een prettige dag en veel succes met uw eigen emigratie. 
Wilt u weten wat Spanje Emigratie voor u kan betekenen of wilt u meer informatie over de Glaser Group dan horen wij graag van u. 

 

Groeten Maarten