Shopping centrum La Rosaleda wordt uitgebreid met een 4* hotel.

Het winkel centrum La Rosaleda gaat uitgebreid worden met een eigen vier sterren hotel. De afdeling van de gemeente Malaga die gaat over de stedelijke planning heeft de bouwvergunning goedgekeurd voor de bouw van een hotel met 150 kamers.
Het hotel wordt 6 verdiepingen hoog en mag een maximum hoogte bereiken van 25.4 meter hoog.

Het project van de Sercotel hotel groep zou eigenlijk in 2021 al open moeten gaan. Door vertragingen in de gunning van de bouwvergunningen door Covid-19 wordt het project nu op zijn vroegst in 2022 geopend.
Het €5,624,000 kostende project zal onder meer bestaan uit fitness ruimte, restaurant en vergader zalen. De hotel kamers zullen boven het centrum gebouwd worden van verdieping 2 tot en met 6.

Verder heeft de gemeente de bouwvergunning van een kleinschalig luxe 5 sterren hotel goedgekeurd. Dit hotel welke gebouwd gaat worden bij de El Retiro tuin in Churriana zal slechts 31 suites en kamers hebben. Het hotel zal slechts bestaan uit 1 verdieping en zal ruim 4100 meter groot mogen zijn. Op het perceel staan 251 bomen waarvan 51 staan op de plek waar het hotel gebouwd gaat worden. Deze bomen moeten verplaats worden binnen het perceel en er moeten voldoende beschermende maatregelen genomen worden om deze bomen te beschermen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.