Malaga CF heeft met José Alberto de nieuwe trainer binnen.

Nadat Sergio Pellicer afgelopen week zijn laatste wedstrijd als trainer van Malaga CF gewonnen had heeft Malaga deze week zijn nieuwe coach bekent gemaakt. Pellicer was 18 maanden lang de trainer van Malaga en sloot met de club het jaar af op de 12de plek van de ranking. Voor de komende 2 jaar neemt José Alberto het stokje over en zal hij met zijn team en met de steun van het publiek proberen te promoveren naar de Primera Division.

De 39 jarige Alberto is geboren in Asturias en komt over van Mirandés waar hij de afgelopen periode trainer was. Nadat Alberto vorig jaar een 1 jarig contract tekende met Mirandés was hij transfer vrij om bij Malaga te tekenen. Met Mirandés eindigde hij 2 plaatsen boven Malaga CF op de 10de positie in de Segunda Division. Beide wedstrijden lukte het Malaga niet om te winnen van Mirandés. De uitwedstrijd werd begin Maart verloren met 1-0 en in oktober afgelopen jaar werd er in het eigen Roseleda nog met 1-1 gelijk gespeeld.

Samen met sportief directeur Manolo Gaspar gaat José Alberto er voor moeten zorgen dat er volgend jaar weer een competitief team klaar staat. Afgelopen maanden zijn de contracten van diverse spelers verlengd en voor de komende periode zal er ook gekeken worden naar versterkingen voor het team. De financiële situatie van Malaga CF maakt het echter lastig om veel aankopen te doen. De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zullen in juli gaan beginnen. Waar de start van het nieuwe seizoen gaat beginnen er of er nog een trainingskamp gaat zijn is door de financiële situatie nog onduidelijk.

Wilt u makkelijk en snel op de hoogte blijven van het laatste belangrijke nieuws uit Spanje wordt dan snel lid van onze nieuwe Facebook groep.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.