Het Marenostrum festival in Fuengirola gaat dit jaar door.

Ondanks de onzekere zomer door de Covid-19 pandemie heeft Fuengirola aangekondigd dat de Marenostrum concerten dit jaar doorgaan.
Onder de artiesten die dit jaar gaan optreden is nog geen Lenny Kravitz.
Door de Pandemie kon zijn concert vorig jaar niet doorgaan. Het kan wel zijn dat zijn optreden op een later moment nog wordt toegevoegd aan de Line-up. Dit alles zal ook afhangen van de reismogelijkheden door Covid-19 en de tour data van Lenny Kravitz zelf.

Een van de aangekondigde artiesten van dit jaar is Marc Anthony. Op dit moment staan er 2 concerten van hem gepland om 25 en 26 juni.
De kaarten hiervoor zijn al in de verkoop gegaan en de goedkoopste tickets kosten €61.00. Andere concerten die al in de verkoop zijn zijn onder meer: God save the Queen, Alejandro Sanz en Monica Naranjo.

De Marenostrum concerten zijn afgelopen zomer in aangepaste vorm vaak doorgegaan. Zo waren niet alle artiesten in Europa door de Covid-19 pandemie, maar de concerten die wel doorgingen toonden aan dat met goede voorbereidende maatregelen evenementen door kunnen gaan.
Er is op dit moment nog niets bekend gemaakt over de gezondheid maatregelen die genomen worden om het festival door te laten gaan. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.