Grote daling Covid-19 besmettingen in Andalusië.

In de afgelopen dagen is het aantal Covid-19 besmettingen in Andalusië flink gedaald. Waar het aantal besmettingen een week geleden op zondag nog 3685 was is het deze zondag slechts 2090.
Niet alleen deze zondag is het aantal lager maar de afgelopen dagen is het aantal Covid-19 besmettingen aanzienlijk gedaald. Waar afgelopen week nog een dieptepunt was in het aantal overleden Covid-19 patiënten wordt voor de komende week verbetering verwacht. Het aantal besmettingen daalt in de derde golf aanzienlijk sneller dan in de tweede golf.

De Junta de Andalusië waarschuwt echter dat het einde nog niet in zicht is.
Er wordt rekening gehouden en gepland met de mogelijkheid van een vierde golf. De Junta wilt voorbereid zijn indien het nodig is voordat een vierde golf toeslaat.
Door onder meer de verschillende varianten van het virus is deze mogelijkheid reëel.

Jesús Aguirre de minister van gezondheid en families gaf aan dat hij hoopt dat de vierde golf van de Pandemie er niet komt. Dan kunnen wij deze vervelende periode afsluiten en normaal verder gaan.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on google

Eén reactie

  1. Buitengewoon vreemd dat ik middels een sero-test kan aangeven dat ik antistoffen heb. Maar moet toch nog steeds dure PCR testen doen.
    Is toch onzin ???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *