Barceló gaat aantal eigen hotels in Costa del Sol verdubbelen.

Het Spaanse Barceló Hotel Group wilt dit jaar haar aanwezigheid aan de Spaanse Costa del Sol verdubbelen.
Op dit moment heeft de keten drie hotels in de Costa del Sol.
Barceló Malaga,Barceló Marbella en Occidental Fuengirola zijn allemaal vier sterren hotels. De Barceló Group wil dit aantal uitbreiden door twee bestaande hotels over te nemen en om te vormen naar Barcelo hotels met vier sterren en één nieuw hotel te bouwen welke de vijf sterren status zou moeten krijgen. Barceló verwacht onder meer dat de Costa del Sol een van de gebieden is die het eerste een voorspoedig herstel zullen kennen na de Covid-19-pandemie.

Barceló is nog in onderhandeling over de overname van de bestaande hotels. Locaties werden nog niet bekend gemaakt maar er wordt verwacht dat dit binnen enkele weken bekend zal zijn. Een van de hotels die Barceló wilt overnemen heeft een grondige renovatie nodig om aan de Barceló standaard te voldoen. De beide vier sterren hotels hebben samen ongeveer 700 kamers.

Ook over de bouw van het vijf sterren hotel werden geen mededelingen gedaan. Wel gaf de CEO van Barceló Europa, Midden-Oosten en Afrika aan dat Marbella en Estepona erg interessante steden zijn. Hoeveel kamers het vijf sterren hotel zal krijgen en andere informatie is nog niet bekend gemaakt. 

Meer Spanje nieuws vind u hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.